E-Tourist India. Elektronisch visum India. Online visum India.

 

De voordelen van het aanvragen van uw visum via C&E Embassy Express:

  • betaling via iDeal
  • visumaanvragen 24/7
  • Nederlandstalige website
  • telefonische ondersteuning van 09 tot 17 u op 0643019229
  • ons kantoor in Amsterdam en Bunschoten waar u welkom bent om het samen met ons in te vullen

Op deze pagina van C&E Embassy Express kunt u een E-Tourist visum India single entry voor 30 dagen aanvragen.

U kunt dit elektronische visum India online aanvragen op deze pagina met als doel: toerisme, familiebezoek, zakelijk of medische behandeling!

 

C&E Embassy Express kan uw elektronisch online visum India voor u online aanvragen mits u nationaliteit hieronder vermeld staat:


Staat uw nationaliteit niet hierboven vermeld?

Helaas u kunt dan geen E-Tourist visum India aanvragen en dient persoonlijk een visum aan te vragen bij VFS Global India, het aanvraagcentrum voor visa namens de Ambassade van India in Nederland. C&E Embassy Express kan voor u een afspraak inplannen bij VFS Global India, ook op zéér korte termijn, voor het afnemen van uw Biometrische gegevens. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Pre Check & Invulservice U kunt gebruik maken van de C&E Embassy Express Pre Check en Invulservice, met deze diensten bent u ervan verzekerd dat uw visumaanvraag goed wordt ingediend en geen vertraging oploopt. U kunt onze diensten apart of geheel afnemen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

 

Om uw elektronisch visum voor u te kunnen aanvragen dient u te voldoen aan de volgende vereisten welke zijn opgesteld door de Immigratiedienst van India en ook na te lezen zijn op de website van de Ambassade van India:

 

Uiterlijk 4 dagen voor vertrek: Het E-Tourist visum India kan uiterlijk 4 dagen voor vertrek worden aangevraagd, maar indien u spoed heeft kunnen wij u ook van dienst zijn!

 

De geldigheid van het e-Visa

Voor een e-toeristenvisum (30 dagen) is de geldigheid 30 dagen vanaf de datum van uw eerste aankomst in India. Dubbele inzendingen worden toegekend binnen de geldigheidsperiode van het e-Visum die op uw paspoort is gestempeld. Je eerste aankomst moet plaatsvinden tussen de datum van afgifte en het verstrijken van de ETA.

 

Paspoort geldigheid: Het paspoort moet op moment van aankomst in India nog minimaal 6 maanden geldig zijn.

Doel: Het doel van het bezoek aan India moet zijn Vakantie, Zaken, familie / kennissen bezoek of een medische behandeling.

Aankomst via luchthaven: Met een E-Tourist visum India mag u India alleen via een van de volgende 24 luchthavens inreizen. Wanneer u op een andere wijze India binnen komt moet u een normaal visum aanvragen. Luchthavens: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh,Coachin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli,Trivandrum en Varanasi.

 

Aankomst via haven:  Met een E-Tourist visum India mag u India alleen via een van de onderstaande havens inreizen:

Cochin Seaport

- Goa Seaport

- Mangalore Seaport

 

Bij aankomst op een van deze 24 luchthavens of een van deze 3 havens wordt uw biometrische data, zoals een vingerafdruk en irisscan, afgenomen door de douane.

Geldig retour ticket: Bij aankomst in India moet u in het bezit zijn van een geldig retourticket of ticket naar een volgende bestemming. U moet India binnen 30 dagen weer verlaten.

 

Wilt u een E-Tourist elektronisch visum India aanvragen vul dan nauwkeurig onderstaand formulier in. Houdt uw paspoort en reisinformatie bij de hand. Vergeet aan het einde "van het formulier niet op "verzenden te klikken!

 

VRAAG HIER UW E-TOURIST VISUM INDIA SINGLE ENTRY 30 DAGEN AAN:

 


STAP 1: AANVRAAGFORMULIER:

 


 

 

STAP 2: BETAAL HIERONDER UW VISUM. 

toeristenvisum eenmalig inreizen en 30 dagen verblijven.

Met creditcard betalen? Wij brengen u achteraf de kosten hiervan separaat in rekening.