E-Visa India Businessvisum multiple entry 12 maanden. 

 

De voordelen van het aanvragen van uw visum via C&E Embassy Express:

  • betaling via iDeal
  • visumaanvragen 24/7
  • Nederlandstalige website telefonische ondersteuning van 09 tot 17 u op 0643019229

Op deze pagina van C&E Embassy Express kunt u een E-Visa Business visum India multiple entry voor 12 maanden aanvragen.

Wilt u liever een visum voor 5 jaar? Dan kunt u deze alleen aanvragen via de Ambassade van India.

 

C&E Embassy Express kan uw elektronisch online visum India voor u online aanvragen mits u nationaliteit hieronder vermeld staat:


Staat uw nationaliteit niet hierboven vermeld?

Helaas u kunt dan geen E-Visa Business visum India aanvragen en dient persoonlijk een visum aan te vragen bij VFS Global India, het aanvraagcentrum voor visa namens de Ambassade van India in Nederland. C&E Embassy Express kan voor u een afspraak inplannen bij VFS Global India, ook op zéér korte termijn, voor het afnemen van uw Biometrische gegevens. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Pre Check & Invulservice U kunt gebruik maken van de C&E Embassy Express Pre Check en Invulservice, met deze diensten bent u ervan verzekerd dat uw visumaanvraag goed wordt ingediend en geen vertraging oploopt. U kunt onze diensten apart of geheel afnemen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Om uw elektronisch visum voor u te kunnen aanvragen dient u te voldoen aan de volgende vereisten welke zijn opgesteld door de Immigratiedienst van India en ook na te lezen zijn op de website van de Ambassade van India:

 

Uiterlijk 4 dagen voor vertrek: Het E-Visa Businessvisum India kan uiterlijk 4 dagen voor vertrek worden aangevraagd, maar indien u spoed heeft kunnen wij u ook van dienst zijn!

 

De geldigheid van het e-Visa

Voor e-Business Visa zou de geldigheid 365 dagen zijn vanaf de datum van toekenning van ETA met meerdere binnenkomsten en doorlopend verblijf tijdens elk bezoek, dat niet langer mag zijn dan 180 dagen en er zou geen registratie zijn vereist als het verblijf korter is dan 180 dagen. Als het echter de bedoeling is om langer dan 180 dagen te blijven, moet de vreemdeling zich laten registreren bij de betrokken FRRO/FRO (https://indianfrro.gov.in) binnen twee weken na het verstrijken van 180 dagen na zijn/haar aankomst in India.

 

Paspoort geldigheid: Het paspoort moet op moment van aankomst in India nog minimaal 6 maanden geldig zijn.

Doel: Het doel van het bezoek aan India moet zijn handel, zakelijke besprekingen & bezoeken

Aankomst via luchthaven: Met een E-Visa Businessvisum India mag u India alleen via een van de volgende 24 luchthavens inreizen. Wanneer u op een andere wijze India binnen komt moet u een normaal visum aanvragen. Luchthavens: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh,Coachin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli,Trivandrum en Varanasi.

 

Aankomst via haven:  Met een E-Visa Businessvisum India mag u India alleen via een van de onderstaande havens inreizen:

Cochin Seaport

- Goa Seaport

- Mangalore Seaport

 

Bij aankomst op een van deze 24 luchthavens of een van deze 3 havens wordt uw biometrische data, zoals een vingerafdruk en irisscan, afgenomen door de douane.

Geldig retour ticket: Bij aankomst in India moet u in het bezit zijn van een geldig retourticket of ticket naar een volgende bestemming. U moet India binnen 30 dagen weer verlaten.

 

Wilt u een E-Visa Business visum India multiple entry elektronisch visum India aanvragen vul dan nauwkeurig onderstaand formulier in. Houdt uw paspoort en reisinformatie bij de hand. Vergeet aan het einde "van het formulier niet op "verzenden te klikken!

 


STAP 1: AANVRAAGFORMULIER:

 Heeft u op verzenden geklikt? Ga dan nu naar stap 2:


STAP 2: BETAAL HIERONDER DE FEE VOOR UW VISUM:

 

Businessvisum voor 12 maanden meerdere inreizen.

Met creditcard betalen? Wij brengen u achteraf de kosten hiervan separaat in rekening.

Disclaimer: C&E Embassy Express  is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. U kunt ook zelf, zonder onze servicekosten, uw online visum aanvraag wenst te doen. Wanneer u uw visum elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!