E-Tourist India. Elektronisch visum India. Online visum India.

 

De voordelen van het aanvragen van uw visum via C&E Embassy Express:

  • betaling via iDeal
  • visumaanvragen 24/7
  • Nederlandstalige website telefonische ondersteuning van 09 tot 17 u op 0643019229

Op deze pagina van C&E Embassy Express kunt u een digitaal online elektronische visum India online aanvragen met als doel: toerisme, familiebezoek, zakelijk of medische behandeling of u kunt een businessvisum aanvragen !

 

C&E Embassy Express kan uw elektronisch online visum India voor u online aanvragen mits u nationaliteit hieronder vermeld staat:


Staat uw nationaliteit niet hierboven vermeld?

Helaas u kunt dan geen E-Tourist visum India aanvragen en dient persoonlijk een visum aan te vragen bij VFS Global India, het aanvraagcentrum voor visa namens de Ambassade van India in Nederland. C&E Embassy Express kan voor u een afspraak inplannen bij VFS Global India, ook op zéér korte termijn, voor het afnemen van uw Biometrische gegevens. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.


Om uw elektronisch visum voor u te kunnen aanvragen dient u te voldoen aan de volgende vereisten welke zijn opgesteld door de Immigratiedienst van India en ook na te lezen zijn op de website van de Ambassade van India:

 

Uiterlijk 4 dagen voor vertrek: Het E-Visa India kan uiterlijk 4 dagen voor vertrek worden aangevraagd, maar indien u spoed heeft kunnen wij u ook van dienst zijn!