E-visum Tajikistan

Tadzjikistan voert een visumvrij regime in voor burgers van 52 buitenlandse staten. Vanaf 1 JANUARI 2022 is het eenzijdige visumvrije regime van 30 dagen* van toegang tot Tadzjikistan van kracht voor reizigers uit 52 landen van de wereld. 

Om deze landen te kunnen bekijken klik hier.

Een Tajikistan e-visum is een officiële digitale toestemming voor een kort bezoek aan Tajikistan. Het evisum wordt digitaal verstrekt door de overheid van Tajikistan. Reizigers met een geldige evisum ontvangen bij aankomst in Tajikistan een "Short Visit" visum voor 45 dagen.U dient uw paspoort en een afdruk van uw e-visum te overhandigen bij aankomst, dan wordt beslist of u wordt toegelaten. 

 

Het Tajikistan e-visum kost 75,00 euro via onze bemiddeling. Betaling geschiedt via iDeal, via de betalingsknop onderaan het aanvraagformulier.

Voor het aanvragen van uw e-visum Tajikistan kunt u hieronder het formulier invullen. U dient uw Nederlandse paspoort, dat nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn bij aankomst in Tajikistan, bij de hand te houden.Vergeet u niet het formulier te "verzenden", en de betaling via onderstaande winkelwagen te voldoen.

Tajikistan e-visum

€ 75,00

Tajikistan e-visum

€ 75,00

Disclaimer: C&E Embassy Express  is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. U kunt ook zelf, zonder onze servicekosten, uw online visum aanvraag wenst te doen. Wanneer u uw visum elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!