Voor Myanmar kunt u een evisum aanvragen. Met digitale visum kunt u naar Myanmar reizen en alleen inreizen op de volgende bestemmingen:

 • 1 van de 3 internationale luchthavens: Yangon, Mandalay,  Nay Pyi Taw OF 
 • 1 van de 5 landsgrenzen: Tachileik, Myawaddy, Kawthaung, Tamu of Rih Khaw Dar

 

Het visum kent 3 typen: toeristenvisum, businessvisum en verlenging van het businessvisum.

Het toeristenvisum is geldig voor 28 dagen verblijf met een enkele inreis

Het Businessvisum is geldig voor 70 dagen verblijf met enkele inreis

Het visum is 3 maanden geldig om in te reizen.

Alleen businessvisa zijn ook bij aankomst in Myanmar te verkrijgen. Wij adviseren u echter van te voren uw evisum Myanmar aan te vragen.

 

Om het visum te kunnen aanvragen heeft u het volgende nodig:

 • De geldigheid van uw paspoort moet minimaal (6) maanden geldig zijn
 • één KLEURENFOTO (4,6 cm X 3,8 cm) die de afgelopen (3) maanden is gemaakt.
 • Bij de aanvraag dient een bewijs van retourticket uit Myanmar te worden gevoegd.
 • Bij de aanvraag dient een bewijs van hotelboeking te worden gevoegd. Toeristen moeten tijdens uw verblijf in Myanmar in geregistreerde hotels, motels, herbergen, pensions en resorts verblijven.
 • Reizigers moeten over de volgende documenten beschikken: een certificaat voor volledige vaccinatie tegen COVID-19 ten minste 14 dagen voor aankomst in Myanmar, met een van de volgende vaccins die is goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid (MOH). Vaccinatiecertificaat moet bij de aanvraag worden gevoegd. (De naam van het vaccin, het land en de datum(s) van vaccinatie moeten duidelijk op het certificaat worden vermeld, samen met de gegevens van de reizigers volgens hun paspoort.) CoronaVac (Sinovac Biotech Ltd.)၊ AstraZeneca of Covishield (AstraZeneca & University of Oxford/SK Bioscience (Korea) /Siam BioScience/ Serum Institute of India (SII))၊ Pfizer- BioNTech COVID-19-vaccin of Comirnaty (Pfizer Inc., & BioNTech)၊ Janssen of Johnson & Johnson (Janssen Pharmaceuticals Companies van Johnson & Johnson)၊ Moderna (ModernaTX, Inc.)၊ Sinopharm of COVILO of BIBP-CorV (Beijing Institute of Biological Products Co., Ltd)၊ Spoetnik V (Gam-COVID-Vac) (Gamaleya National Research Centre of Epidemiology and Microbiology)၊ Spoetnik Light (Gamaleya National Research Centre of Epidemiology and Microbiology)၊ Covaxin door Bharat Biotech Myancopharm door Ministerie van Industrie, Myanmar Nuvaxovid (NVX-CoV2373) vaccin, Novavax Co., Ltd COVOVAX (NVx-CoV2372), Serum Institute of India Pvt. Ltd.၊ CorBEvax TM, Biologische E, Limited. (Kinderen jonger dan 12 jaar zijn vrijgesteld van deze eis, als ze reizen met volledig gevaccineerde ouder(s) of voogd(en). De naam van het vaccin, het land en de datum(s) van vaccinatie moeten duidelijk in het Engels worden vermeld, samen met de gegevens van de reizigers volgens hun paspoort.) een negatief COVID-19 RDT-testresultaat dat maximaal 48 uur voor aankomst in Myanmar is afgegeven, moet worden getoond bij de gezondheidsbalies op de luchthaven. (Kinderen jonger dan 12 jaar zijn vrijgesteld van het certificaat van RDT-test als ze reizen met een volledig gevaccineerde ouder( s) of voogd(en).) inkomende reisongevallenverzekering met COVID-19-dekking gekocht bij Myanma Insurance. Het verzekeringsbewijs moet bij de aanvraag worden gevoegd. (Gedetailleerde informatie kan worden verkregen op de Myanma Insurance-website www.mminsurance.gov.mm en de verzekering kan online worden gekocht op www.mminsurance.gov.mm/inbound-travel-accident-insurance.)
 • Reizigers moeten bij het inchecken een gedrukt exemplaar van elk in paragraaf 1 genoemd document overleggen aan het personeel van de luchtvaartmaatschappij voordat ze aan boord gaan van het vliegtuig dat bestemd is voor Myanmar, evenals aan de respectieve gezondheidsautoriteiten van de luchthaven bij aankomst in Myanmar.
 • Reizigers moeten bij aankomst in Myanmar een gezondheidsverklaring indienen bij de respectieve gezondheidsautoriteiten van de luchthaven. (Er zullen juridische stappen worden ondernomen tegen een reiziger als hij of zij onjuiste informatie op het formulier Gezondheidsverklaring verstrekt.)
 • Reizigers worden bij aankomst in Myanmar onderworpen aan een thermische screening en de noodzakelijke gezondheidscontrole die moet worden uitgevoerd door de respectieve gezondheidsautoriteiten van de luchthaven.
 • Reizigers moeten een COVID-19 Antigen Rapid Diagnostic Test (RDT) ondergaan op de plaats die is aangewezen door het ministerie van Volksgezondheid en de luchthavenautoriteiten en moeten de kosten van 15.000 MMK dragen.
 • Reizigers moeten zich melden bij de respectieve gezondheidsautoriteiten als ze tijdens hun verblijf in Myanmar tekenen en symptomen van COVID-19 hebben ontwikkeld. (Contactgegevens van de respectieve gezondheidsafdelingen zijn verkrijgbaar bij de aangewezen hotels.)
 • Reizigers worden onmiddellijk geïsoleerd en naar een ziekenhuis of behandelcentrum of hotel gebracht dat door de MOH is aangewezen volgens gezondheidsprotocollen, als blijkt dat ze symptomatisch zijn voor COVID-19 of als ze positief worden getest op COVID-19 tijdens de RDT-test. Als het resultaat negatief is, mogen reizigers hun activiteiten voortzetten.
 • Reizigers moeten de instructies van de respectieve gezondheidsautoriteiten strikt opvolgen. Elke inbreuk zal leiden tot juridische stappen in overeenstemming met de bestaande wetten en procedures. De bepalingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen afhankelijk van de COVID-19 situatie.

Hieronder kunt u het formulier invullen voor het aanvragen van een evisum voor Myanmar.

 


Klik op verzenden om het formulier te verzenden.

Klik hieronder op het type visum dat u wilt verkrijgen om te betalen.

Evisum Toeristenvisum Myanmar

Businessvisum Myanmar

€ 120,00

Businessvisum Myanmar

€ 120,00

Evisum zakelijk Myanmar