Elektronisch online visum Kenia

De voordelen van het aanvragen van uw visum via C&E Embassy Express:

  • betaling via iDeal
  • visumaanvragen 24/7
  • Nederlandstalige website
  • telefonische ondersteuning van 09 tot 17 u op 020-8006596
  • ons kantoor in Amsterdam en Bunschoten waar u welkom bent om het samen met ons in te vullen

Op deze pagina kunt u uw online visum Kenia ookwel genoemd E-visum Kenia aanvragen voor zowel de toeristische als de zakelijke reiziger. Vraag uw online visum Kenia bij ons aan.

Houdt uw paspoort bij de hand en neem nauwkeurig de gegevens over. Vergeet onderaan het formulier niet op "verzenden"te klikken.

Indien het uploaden van uw paspoort, pasfoto, hotelreservering en vluchtreservering niet lukt stuurt u ons dan deze per email: info@cembassyexpress.nl

Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met het door ons laten regelen en bemiddelen van uw visum Kenia en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de betaling van de bijbehorende verschuldigde kosten.

 

ETA Kenia

€ 95,00

ETA Kenia

€ 95,00

Betaal hier voor uw online visum voor Kenia. Na ontvangst van betaling zenden wij u het online visum per email. Vergeet niet de extra documenten separaat naar ons te mailen!

* betaalt u met creditcard? Voor uw gemak hebben wij dit mogelijk gemaakt maar kunnen de kosten niet bovenop het bedrag innen, wij innen separaat per factuur de kosten van het gebruik van een creditcard.

Disclaimer: C&E Embassy Express  is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. U kunt ook zelf, zonder onze servicekosten, uw online visum aanvraag doen. Wanneer u uw visum elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!