Home » India

E-Tourist India. Elektronisch visum India. Online visum India.

 

De voordelen van het aanvragen van uw visum via C&E Embassy Express:

  • betaling via iDeal
  • visumaanvragen 24/7
  • Nederlandstalige website
  • telefonische ondersteuning van 09 tot 17 u op 020-8006596
  • ons kantoor in Amsterdam en Bunschoten waar u welkom bent om het samen met ons in te vullen

Op deze pagina van C&E Embassy Express kunt u een E-Tourist visum India aanvragen. De Immigratiedienst van India heeft sinds 15 augustus 2015 het "E-Tourist" systeem ookwel ETA genoemd, ook voor Nederlanderse paspoorthouders beschikbaar gesteld.
Dit eenvoudige systeem staat los van de reguliere visumaanvraag via een van de VFS Global India kantoren. U kunt dit elektronische visum India online aanvragen op deze pagina met als doel: toerisme, familiebezoek, zakelijk of medische behandeling!

 

C&E Embassy Express kan uw elektronisch online visum India voor u online aanvragen mits u nationaliteit hieronder vermeld staat:


Staat uw nationaliteit niet hierboven vermeld?

Helaas u kunt dan geen E-Tourist visum India aanvragen en dient persoonlijk een visum aan te vragen bij VFS Global India, het aanvraagcentrum voor visa namens de Ambassade van India in Nederland. C&E Embassy Express kan voor u een afspraak inplannen bij VFS Global India, ook op zéér korte termijn, voor het afnemen van uw Biometrische gegevens. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Pre Check & Invulservice U kunt gebruik maken van de C&E Embassy Express Pre Check en Invulservice, met deze diensten bent u ervan verzekerd dat uw visumaanvraag goed wordt ingediend en geen vertraging oploopt. U kunt onze diensten apart of geheel afnemen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Om uw elektronisch visum voor u te kunnen aanvragen dient u te voldoen aan de volgende vereisten welke zijn opgesteld door de Immigratiedienst van India en ook na te lezen zijn op de website van de Ambassade van India:

 

2x per jaar Een India E-Tourist visum (ETA) kunt u maximaal 2x per kalenderjaar aanvragen.


Binnen 120 dagen inreizen: U moet India inreizen binnen 120 dagen na de afgiftedatum van het online visum ( ETA Electronic Travel Authorization).

 

Geldigheid: Uw E-Tourist visum India is alleen geldig in combinatie met het paspoort waarmee u uw E-Tourist visum heeft aangevraagd en niet in combinatie met een nooddocument of een ander paspoort.


Uiterlijk 4 dagen voor vertrek: Het E-Tourist visum India kan uiterlijk 4 dagen voor vertrek worden aangevraagd, maar indien u spoed heeft kunnen wij u ook van dienst zijn!

Paspoort geldigheid: Het paspoort moet op moment van aankomst in India nog minimaal 6 maanden geldig zijn.

Doel: Het doel van het bezoek aan India moet zijn Vakantie, Zaken, familie / kennissen bezoek of een medische behandeling.

Maximaal 60 dagen: Met het E-Tourist visum India kunt u maximaal 60 dagen in India verblijven, het is niet mogelijk dit lokaal te verlengen!

Aankomst via luchthaven: Met een E-Tourist visum India mag u India alleen via een van de volgende 24 luchthavens inreizen. Wanneer u op een andere wijze India binnen komt moet u een normaal visum aanvragen. Luchthavens: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh,Coachin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli,Trivandrum en Varanasi.

 

Aankomst via haven:  Met een E-Tourist visum India mag u India alleen via een van de onderstaande havens inreizen:

Cochin Seaport

- Goa Seaport

- Mangalore Seaport

 

Bij aankomst op een van deze 24 luchthavens of een van deze 3 havens wordt uw biometrische data, zoals een vingerafdruk en irisscan, afgenomen door de douane.

Geldig retour ticket: Bij aankomst in India moet u in het bezit zijn van een geldig retourticket of ticket naar een volgende bestemming. U moet India binnen 30 dagen weer verlaten.

 

Dit visum betreft een double entry.

 

Wilt u een E-Tourist elektronisch visum India aanvragen vul dan nauwkeurig onderstaand formulier in. Houdt uw paspoort en reisinformatie bij de hand. Vergeet aan het einde "van het formulier niet op "verzenden te klikken!