Elektronisch online visum Cambodja

De voordelen van het aanvragen van uw visum via C&E Embassy Express:

  • betaling via iDeal
  • visumaanvragen 24/7
  • Nederlandstalige website
  • telefonische ondersteuning van 09 tot 17 u op 0643019229
  • ons kantoor in Amsterdam en Bunschoten waar u welkom bent om het samen met ons in te vullen

Indien u niet vooraf een visum Cambodja wenst aan te vragen ( in Brussel) adviseren wij u een elektronisch visum (e-Visa) aan te vragen. Deze is geldig voor 3 maanden vanaf de dag van uitgifte met een maximale verblijfsduur van 30 dagen.

Het online visum voor Cambodja kunt u eenvoudig via onze website aanvragen voor slechts € 49,50 incl. BTW. Door het invullen van onderstaand aanvraagformulier kunt u direct uw e-Visa voor Cambodja aanvragen.

De volgende nationaliteiten hebben vrijstelling van de visumplicht: Laos, Maleisië, de Filippijnen, Singapore, Vietnam, Thailand, Indonesië.

Uitgesloten van deelname aan het e-Visa programma zijn de volgende nationaliteiten: Afghanistan, Algerije, Saoedi-Arabische, Bangladesh, Iran, Irak, Pakistan, Sri Lanka, Soedan, Nigeria. Bezit u 1 van deze nationaliteiten? Neem dan contact op met de ambassade.

ETA Cambodja

€ 49,95

ETA Cambodja

€ 49,95

Maak hier uw betaling voor Cambodja in orde. Na ontvangst van betaling vragen wij direct uw online visum voor Cambodja aan en zenden wij u deze per email toe.

Disclaimer: C&E Embassy Express  is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. U kunt ook zelf, zonder onze servicekosten, uw online visum aanvraag doen. Wanneer u uw visum elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!