Visum Rusland en reizen naar Rusland

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 15:12

6 december 2022

Wij worden veel gebeld met de vraag wat op dit moment de mogelijkheden zijn voor het reizen naar Rusland.

Deze vraag bestaat voor ons dan uit 3 elementen:

  • wat zijn de mogelijkheden voor het verkrijgen van een visum Rusland
  • wat zijn de mogelijkheden voor het reizen naar Rusland
  • hoe veilig is het om naar Rusland te reizen

 

Een visum Rusland

Op dit moment geeft de Ambassade van Rusland visa uit. Veel mensen vragen een toeristenvisum aan omdat zij graag familie danwel iemand willen bezoeken in Rusland

De voorwaarden zijn niet veranderd en binnen 8 dagen is je visum klaar. Meer weten over het aanvragen van je visum dan verwijzen wij je naar onze website www.cembassyexpress.nl, klik in het menu "overzicht visumlanden" op Rusland of neemt contact met ons op via email: info@cembassyexpress.nl of telefoonnummer 0643019229. We merken nog op dat het verboden is zaken te doen met Rusland, en we kunnen alleen zakelijke visa aanvragen voor uitzonderingen.

 

Het reizen naar Rusland

Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanuit Europa naar Rusland. Wel zijn er andere manieren om in te reizen. Er gaan vluchten vanuit Istanbul en vanuit Belgrado naar Rusland of er zijn mogelijkheden om naar Estland en Finland te vliegen en van daaruit met de bus verder te reizen.

Wij raden af met de auto in te reizen, vaak wordt je geweigerd aan de grens.

 

Veilig in Rusland?

Wij kunnen daar helaas geen antwoord op geven maar verwijzen je door naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor meer informatie.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.