Regel nu je visum Dubai!

Ga je naar Dubai, bezoek je één van de andere 6 Emiraten die onder de Verenigde Arabische Emiraten vallen of ben je op doorreis en heb je een tussenstop en heb je een Nederlands paspoort? Dan kan je inreizen/ doorreizen zonder visum. Voor niet iedereen geldt visumvrij reizen. Mensen met nationaliteit uit onderstaande landen hebben geen visum nodig om in te reizen:

Lees meer »

Het evisum Thailand en de Thailand Pass hier lees je wat je moet weten!

De ambassade van Thailand werkt niet meer met het verstrekken van een papieren visum in je paspoort, tegenwoordig gaat de aanvraag online en krijg je een digitaal visum met een QR code. Als toerist kan je tot 30 dagen zonder visum inreizen maar wil je langer blijven of reis je met een ander doel dan zal je een evisum moeten aanvragen. Wij helpen je daar graag bij. Hier boven in het menu onder Thailand vraag je snel en gemakkelijk je evisum Thailand aan.

Lees meer »

Snel je visum Thailand aanvragen

Het consulaat van Thailand heeft in verband met Covid 19 voor de visumaanvragen een afsprakenagenda ingesteld en deze zit behoorlijk vol. Heb jij snel hulp nodig bij het aanvragen van je visum voor Thailand? Wij kunnen je helpen, we kunnen snel terecht bij het consulaat en hebben binnen 1 week je visum voor Thailand klaar. Wij helpen je met het visum maar ook met de CoE entry permit. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Lees meer »

Vanaf november 2021 inreisverbod Amerika opgeheven

De Amerikaanse overheid heeft bekend gemaakt dat vanaf november 2021 inwoners uit de EU waaronder Nederland  en het Verenigd Koninkrijk weer zowel toeristisch als zakelijk Amerika mogen inreizen, zonder quarantaineverplichting. Daarmee komt een einde aan de lange periode dat er een inreisverbod geldt voor Amerika.

Lees meer »